top of page

STEUN DE GEHEIME TUIN

ENTREE + DONATIE

Naast Geheime Tasjes, Geheime Aanbidder bandjes en een benefietdiner, hebben wij ook besloten om de entreeprijs van 3 euro te veranderen in 3 euro + donatie. Op deze wijze willen we ons paradijs toegankelijk houden, maar ook iedereen wel de mogelijkheid bieden om een extra bedrag te doneren aan Stichting De Geheime Tuin. Doneren kan gewoon bij de entree. 

€3 + donatie

STEUN DE GEHEIME TUIN 

Doneren? Ja, graag! De Geheime Tuin is een initiatief van Stichting De Geheime Tuin. Voor alle Geheime Tuin aanbidders die geloven in de kracht van het evenement en daar een steentje aan willen bijdragen is er dan ook de mogelijkheid om ons te steunen.

Steun ons door een bijdrage over te maken op:

NL53SNSB0705743268

Stichting De Geheime Tuin

DE GEHEIME TUIN TAS

We bieden een speciale zomereditie De Geheime Tuin tas aan, die exclusief te verkrijgen. De tas is te koop bij Hutspot op de Karel Doormanstraat 317. Indien je de tas online koop kan je het ophalen bij Hutspot of tijdens De Geheime Tuin

€10

PASSE-PARTOUT

Voor de die-hard Geheime Tuinders zijn er ook passe-partout tickets voor alle dagen verkrijgbaar. Hiervan is een beperkte oplage beschikbaar en deze brengen een aantal leuke voordelen met zich mee: 

  • Beperkte oplage

  • Langskomen wanneer je maar wilt

  • Vooraan in de rij

Let op! Vol = vol. Kom vooral lekker vroeg en voorkom dat je moet wachten. 

€20

BENEFIET DINER

De allerlaatste zondag organiseren wij vanuit Stichting De Geheime Tuin een benefiet diner. Een heerlijk 3-gangen diner dat bereid wordt door de mannen van Amaro Creative Catering. De opbrengsten zullen allemaal naar de Stichting De Geheime Tuin gaan en gebruikt worden voor het cultureel programma.

€ 45

Stichting De Geheime Tuin organiseert deze winter voor de zesde keer met groot plezier De Geheime Tuin op een unieke verborgen locatie. Tijdens het evenement proberen we zoveel mogelijk beleving en verrassingen te creëren. Helaas zijn wij op het laatste moment zelf voor een grote verrassing komen te staan. Twee van onze grote subsidieverstrekkers zijn op het laatste moment weggevallen waardoor onze creativiteit enorm wordt getest. Zonder subsidie kan Stichting De Geheime Tuin helaas niet de gehele programmering, beleving en verrassingen door laten gaan waar De Geheime Tuin wel voor staat. Hier kunnen we samen wat aan doen! We hebben jullie hulp heel hard nodig.

Hoe kan je ons helpen?

bottom of page