top of page

za 10 aug

|

Weelde

De Geheime Tuin w/ Alter Ego Music - Closing Party

Alter Ego begon in 2007 met het organiseren van Shoeless feestjes in een Amsterdamse kelder. Daarna zijn de feesten en de organisatie stap voor stap groter, bruter en levendiger geworden.

Registration is Closed
See other events
De Geheime Tuin w/ Alter Ego Music - Closing Party
De Geheime Tuin w/ Alter Ego Music - Closing Party

Time & Location

10 aug 2019, 23:00 – 11 aug 2019, 06:00

Weelde, Marconistraat 39, 3029 AG Rotterdam, Netherlands

About the event

Alter Ego begon in 2007 met het organiseren van Shoeless feestjes in een Amsterdamse kelder. Daarna zijn de feesten en de organisatie stap voor stap groter, bruter en levendiger geworden. Van absolute insider-feestjes naar groots opgezette cultfeesten waar kracht, kleur en charisma de rode draad vormen.

Shoeless is inmiddels history maar de spirit leeft voort via de jaarlijkse theatrale Alter Ego Nights (incluis 1200 theaterkostuums), het bombastische Confetteria (incluis 300 kilo confetti) en de intense zondagssessies van Daybreak (one room, one set, one dj). Dit jaar is de Alter Ego Family ook te vinden op Garbicz Festival met een eigen stage.

En we hebben een primeur, ze komen voor het eerst naar Rotterdam in hun puurste vorm: muziek. Dag en nacht kleuren ze jouw oren bij het slotweekend van de Geheime Tuin.

Koop je tickets hier: bit.ly/DGTCP1

|| LINE UP ||

MAIN (overdag, gratis entree tot 23.00 uur)

Alter Ego Music:

- Genii

- Kraut ((DJ Set & live Percussion)

- Keshmè

- Paboona & Roswitha

MAIN (avond, tickets online)

Alter Ego Music:

- Deep Filip

- Trippin Jaguar

AREA 2 (avond)

Weelde Residents:

- Peter Groovin

- Deejay Soulwes b2b Fela Donker

- Lauren & Ralphy

- DJ LoveSpread

|| DE GEHEIME TUIN ||

Ga met ons mee op reis door de magische wereld van De Geheime Tuin en geniet deze zomer maar liefst vier weekenden lang van een tropische oase gevuld met muziek, kunst, performances, workshops en nog héél veel meer.

Lang hebben wij gezocht naar een geschikte locatie om de zevende editie van De Geheime Tuin te vieren, en vonden deze uiteindelijk bij het prachtige Weelde!

Weelde is een creatieve vrijstaat van twee hectare groot, een plek waar een enorme tuin wordt gecombineerd met creatieven, een restaurant, een kantine, kunst, muziekprogrammering en evenementen. Speciaal voor De Geheime Tuin wordt er een nieuw gedeelte van Weelde opengesteld dat nog onontdekt is!

Meer Geheime Tuin: De Geheime Tuin Zomereditie 2019.

Share this event

bottom of page